Käyttö- ja yksityisyysehdot


Ciegus Ltd Oy:n (jäljempänä Ciegus) osoitteessa www.laaketabletti.fi ja www.ciegus.com sijaitseviin Ciegus www-sivuihin sovelletaan näitä käyttöehtoja. Cieguksen www-sivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Sivuilla esiintyvien Cieguksen tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat Cieguksen tavaramerkkejä.

Ciegus esittää www-sivut sellaisina kuin ne ovat. Ciegus ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai aineiston muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä. Ciegus voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan. Ciegus ei vastaa Cieguksen sivuilla sijaitsevien tai sivuilla esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedosta millään tavalla.

Lähettämällä Ciegukselle osoitettua tilaamatonta aineistoa esimerkiksi sähköpostin tai www-sivujen kautta käyttäjä samalla luovuttaa Ciegukselle veloituksettoman käyttö- ja luovutusoikeuden lähettämäänsä aineistoon, jollei toisin ole sovittu. Käyttäjän lähettämiä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei siitä ole nimenomaisesti sovittu käyttäjän kanssa.

GDPR-asetuksen mukainen tietosuojalausunto ja rekisteriseloste löytyy alla olevasta linkistä:

GDPR